shuzibeijing1

Must-haves til kørsel

Must-haves til kørsel

For venner, der godt kan lide at køre selv, med alle slags små apparater i bilen, er det en hovedpine at få strøm, så bilinverteren er blevet en uundværlig enhed på vejen.

Jeg købte Meindbil inverter, som understøtter 500W højeffektudstyr.Der er 2 forskellige adapterkabler i tilbehøret, det ene er cigarettænderen, og det andet er batteriklemmen. Mange mennesker ved ikke, hvad en inverter er.Faktisk omdanner den jævnstrøm (batteri) til 220V vekselstrøm, nogle daglige små elektriske apparater kan bruges, så du ikke skal bekymre dig om udendørs mangel på strøm.

Det500W inverterer omkring 700g, og vægten er forholdsvis let.Størrelsen er 167*95*55mm.Derfor er det ikke nemt at tage skade at rejse i bil eller sætte en gadebod op.Stikkontakten på denne inverter er et universalstik, som kan bruges i stikkontakter i forskellige lande.Det skal bemærkes, at detteinverterunderstøtter kun 12V-batterier med 12V-indgang og 12V-batterier med 24V-indgang.

Begge tilslutningsmetoder er meget praktiske, den ene er, når cigarettænderen bruges, den ene ende er forbundet til cigarettænderen, og den anden ende er forbundet til inverteren.En anden tilslutningsmetode er at forbinde til inverteren gennem batteriet.Sørg for at installere de positive og negative poler korrekt.Rød er den positive pol og sort er den negative pol.Den kan understøtte op til 500W og kan bruges til små riskogere, computere, små bilkøleskabe, højttalere og andre husholdningsapparater.

Når du spiser udendørs, kan du koge vand og koge ris og give strøm til højttalere og projektorer for at få en mere romantisk udendørs fest.
For dem, der kan lide selvkørende rejser, udendørs eksperter og folk, der har brug for midlertidig elektricitet, er Meind inverter en skat værd at købe.

nyheder 12


Indlægstid: 04-04-2023